Vi har gennem 7 år samarbejdet med Anne Mette Brøndum fra Midtbyens Grafiker.

I Foråret og Julen 2013-2017 lavede Guldsmed Hartmann og Boutique i samarbejde med Anne Mette en 20 siders avis til omdeling i Skive og omegn. Vi fik meget ros fra både kunder og leverandøre for avisens kreative opsætning.

Anne Mette er meget kreativ og imødekommende samt god til at kordinere vores ideer med fornyet inspiration.

Vi anvender stadig og vil fremover benytte
Midtbyens Grafiker og vi kan kun give Anne Mette de bedste anbefalinger.

Ulla Hartmann, Boutique FleuranceI forbindelse med markedsintroduktion af General varme-pumper, 
har reb2b arbejdet sammen med Midtbyens grafiker omkring udarbejdelse af brochurematerialer samt flyers.

Anne Mette har været en stor hjælp, både fordi hun hurtigt fangede det udtryk vi ønskede at materialet skulle have, men også hendes fleksibilitet til at gå på opgaven med hurtighed og ihærdighed, har været af stor betydning for os.

Vi medgiver hende de bedste anbefalinger.


Fysioklinik Snedsted ApS, tidligere Hundborg fysioterapi, flyttede i november 2011 i nye og større lokaler. I den forbindelse skulle vi have en ny profil, der kunne vise hvem vi er og hvad vi står for. En profil til en hjemmeside, skiltning, flyers, annoncer mm.

Samarbejdet med Mette har hele vejen igennem været rigtig godt. Hun er imødekommende og behagelig at arbejde sammen med. Hun overholder tidsplaner, kommer med egne ideer, undersøger muligheder og er faglig meget dygtig.
Vi har også fremover tænkt os at benytte Mette.
 
   Nina Bertelsen & Hanne Bier Sørensen
   Indehaver af Fysioklinik Snedsted ApS Indimellem støder man på gode mennesker med geniale ideer. 
Sådan et menneske mødte jeg for præcis 1½ år siden. Den gode kvinde hedder Anne Mette Brøndum ” Midtbyens grafiker”.

For mig er en sammenhængende visuel identitet vigtig for at give potentielle kunder en oplevelse af en professionel organisation, der har styr på tingene. Det er særligt vigtigt for min virksomheds information- og markedsføringsmateriale, at signalere seriøsitet og understøtte produktet og ydelsen. Med hjælp fra ”Midtbyens grafiker” er min virksomhed sikret 100 % et stilsikkert og professionelt udtryk. Det er såvel brochure design, flyers og webdesign.
TAK for det Anne Mette ”Midtbyens grafiker”.

Hanne Mark PMTO terapeut www.hannemark.dk
 
Anne Mette W. Brøndum | CVR: 33524846 | Jyllandsgade 31A, Skive - Denmark | Tlf.: 20974434 | midtbyensgrafiker@gmail.com